Alles over Gietvloeren

Gietvloeren zijn kunststof vloersystemen die vloeibaar met de hand gegoten worden.
Gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht en kunnen in een stuk worden aangebracht.

Een gietvloer kan in elke kleur en kleurcombinatie worden samengesteld, is makkelijk in het onderhoud en is ruimtevergrotend. Gietvloeren worden altijd laag voor laag opgebouwd en altijd in een of twee kleuren gegoten. De verschillen tussen gietvloeren zitten in materiaalkwaliteit, samenstelling, levensduur.

Het gietfloor gietvloersysteem kent een laag onderhoud en een lange levensduur.
De vernieuwde materiaalsamenstelling brengen grote verbeteringen met zich mee. Deze gietvloeren zijn duurzamer en slijtvaster dan traditionele gietvloeren.

Polyuretaan gietvloeren van gietfloor staan voor kwaliteit en design, onze polyuretaan gietvloeren zijn speciaal ontwikkeld voor de esthetische markt.
Deze gietvloeren zijn op dit moment veel gevraagd, een gietvloer vormt de basis van uw interieur, ze zijn warm en vooral stijlvol. Een vloer van hoge kwaliteit waar gevoel, passie en detail voorop staat.

Een polyuretaan gietvloer is verkrijgbaar in vele kleuren. Of uw nu kiest voor een uni of een duo kleur, wij maken de vloer die aansluit op uw wens, het mixen van twee kleuren word ook wel betonlook genoemd. Het is erg belangrijk dat dat de betonlook gietvloer bij uw interieur past, wij kunnen uw begeleiding geven in kleur en interieuradvies.

De gietvloeren van gietfloor zijn uitermate geschikt voorwoningen, kantoren, musea, scholen en showrooms, etc etc.
Gietvloeren werken in tegenstelling to vele andere vloeren uitstekend in combinatie met vloerverwarming. Daarbij is een gietvloer toepasbaar op elke ondergrond, sommige ondergronden hebben wel wat meer voorbereiding nodig.
De gietvloer is er voor elke ondergroend elke toepassing en elk interieur.

Een gietvloer is leverbaar in vrijwel elke ral kleur en is zeer gemakkelijk in onderhoud, vanwege het naadloze systeem en door de gesloten structuur van het bindmiddel neemt een gietvloer geen vuil op. De vloeren zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden, een stofzuiger met een zachte borstel en een dweillen met koud water is voldoende. Een gietvloer is ook ideaal voor mensen met een allergie.

Alle voordelen op een rij:

Gemakkelijk in onderhoud
Geschikt voor vloerverwarming
Grote elasticiteit
Kleurvast
Geluidsdempend
Brandvertragend

Wilt uw meer informatie of een offerte mail of bel ons via contact

NOA AfbouwgarantieVCA Gecertificieerd

Home | Gietvloeren | Thuis | Werk | Kleuren | Over Gietfloor | Contact